Ons restaurant is geopend voor diner vanaf 17:00 van woensdag tot en met zaterdag.
Lunch op Vrijdag & Zaterdag aankomst tussen 12:00 & 13:00
Keuzemenu 4-gangen 52,50 euro
Voor
Niçoise met geroosterde tonijn
Zacht gegaard kalfsvlees met walnootcrème en olijf
Burrata met rode biet en aceto
Carpaccio
(carpaccio XXL +3,5 | carpaccio extra eendenlever +5,5 | eendenlever op XXL +6,5)
Tussen
Kreeftenbisque met Argentijnse gamba
Stoofpotje van eend
Truffelrisotto met zacht ei
Hoofd
Tournedos met truffel puree en sjalot (7,5 extra)
Lamsfilet met ratatouille
Kabeljauw met venkel en hazelnootcroute
Tortellini van spinazie en ricotta met schorseneren
Na
Wentelteefje met yoghurtijs en aardbei
Witte chocolade lava cake met mango en sorbetijs
Extra
Huisgemaakte friet met truffelmayonaise 5,25
Internationaal kaasplateau 17,50 i.p.v. dessert 9,50 extra
Tevens bieden wij een bijpassend wijnarrangement aan voor € 7,50 per glas of
vraag naar onze wijnkaart
Heeft
u een allergie?
Wilt u het bij ons aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden