Diner

Ons restaurant is geopend voor diner vanaf 17:00 van woensdag tot en met zaterdag.

Lunch op Vrijdag & Zaterdag aankomst tussen 12:00 & 13:00

Keuzemenu 4-gangen 52,50 euro

Voor

Niçoise met geroosterde tonijn

Terrine van runderrookvlees, eendenlever en kalfswang

Burrata met rode biet en aceto

Carpaccio

(carpaccio XXL +3,5 | carpaccio extra eendenlever +5,5 | eendenlever op XXL +6,5)

 

Tussen

Kreeftenbisque met Argentijnse gamba

Kalfs zwezerik met aardpeer en pompoen

Truffelrisotto met zacht ei

 

Hoofd

Tournedos met truffel puree en sjalot (7,5 extra)

Eendenbout met pastinaak en paksoi

Kabeljauw met pasta en hazelnootcroute

Tortellini van spinazie en ricotta met schorseneren

 

Na

Krokante filo met hazelnootcrème en crème fraîcheijs

Witte chocolade lava cake met mango en sorbetijs

Extra

Huisgemaakte friet met truffelmayonaise 5,25
Internationaal kaasplateau 17,50 i.p.v. dessert 9,50 extra


Tevens bieden wij een bijpassend wijnarrangement aan voor € 7,50 per glas of
vraag naar onze wijnkaart

Heeft
u een allergie?
Wilt u het bij ons aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden