Ons restaurant is geopend voor diner vanaf 18:00 van woensdag tot en met zaterdag.
Lunch op Vrijdag & Zaterdag aankomst tussen 12:00 & 13:00
Keuzemenu 4-gangen 60 euro
Voor
Tonijntartaar met avocado en sojaschuim
Gerookte rib-eye met Waldorfsalade
Gepofte rode biet, artisjok en pistache
Carpaccio
(carpaccio XXL +3,5 | carpaccio extra eendenlever +5,5 | eendenlever op XXL +6,5)
Tussen
Kalfszwezerik met flespompoen en Vadouvansaus
Bouchot-mosselsoep
Diverse soorten wortel met een schuim van Savora mosterd en gepofte wilde rijst
Hoofd
Tournedos met schorseneren en eigen jus (7,5 extra)
(extra gebakken ganzenlever +15)
Hertenrugfilet met rode kool, pommes fondant en eigen jus
Schol met aardpeer, prei en pancetta
Gnocchi met cantharellen, salie en Parmezaanse kaas
Na
Eclair met hazelnootcréme en banaan
Pecan-karameltaartje met vijgen
Internationaal kaasplateau 17,50 i.p.v. dessert 9,50 extra
Extra
Huisgemaakte friet met truffelmayonaise 5,25
Gebakken ganzenlever met Fries suikerbrood en vijgencompote 18,50
Tevens bieden wij een bijpassend wijnarrangement aan voor € 7,50 per glas of vraag naar onze wijnkaart.
Heeft u een allergie?
Wilt u het bij ons aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden
