Diner

Ons restaurant is geopend voor diner vanaf 18:00 van woensdag tot en met zaterdag.

Lunch op Vrijdag & Zaterdag aankomst tussen 12:00 & 13:00

Keuzemenu 4-gangen 60 euro

Voor

Tonijntartaar met avocado en sojaschuim

Gerookte rib-eye met Waldorfsalade

Gepofte rode biet, artisjok en pistache

Carpaccio

(carpaccio XXL +3,5 | carpaccio extra eendenlever +5,5 | eendenlever op XXL +6,5)

 

Tussen

Kalfszwezerik met flespompoen en Vadouvansaus

Bouchot-mosselsoep 

Diverse soorten wortel met een schuim van Savora mosterd en gepofte wilde rijst

 Hoofd

Tournedos met schorseneren en eigen jus (7,5 extra)

(extra gebakken ganzenlever +15)

Hertenrugfilet met rode kool, pommes fondant en eigen jus

Schol met aardpeer, prei en pancetta

Gnocchi met cantharellen, salie en Parmezaanse kaas

 

Na

Eclair met hazelnootcréme en banaan
Pecan-karameltaartje met vijgen

Internationaal kaasplateau 17,50 i.p.v. dessert 9,50 extra

Extra

Huisgemaakte friet met truffelmayonaise 5,25

Gebakken ganzenlever met Fries suikerbrood en vijgencompote 18,50

 

Tevens bieden wij een bijpassend wijnarrangement aan voor € 7,50 per glas of vraag naar onze wijnkaart.

Heeft u een allergie?
Wilt u het bij ons aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden