Menukaart

4 gangen
keuze menu
€ 39,50

Voor

Terrine van eend en eendenlever met vijgen
Roze crevettes met meloen en roze peper
Salade met wortel, bundelzwam en Tom Kai
Carpaccio op klassieke wijze

Tussen

Pompoensoep met sereh
Preisoep met buikspek en crème van violet mosterd
Hollandse garnalen met doperwten en kreeftensaus
Ravioli van geitenkaas en tomaat met olijf en rucola

Hoofd

Parelhoender met mais en eigen jus 
Kabeljauw met spinazie en citroen boter
Tournedos met kastanjechampignons en saus van spek  (5,5 extra)
Risotto van rode bieten en Parmezaanse kaas

Na

Monchou taartje met bosbessen ijs
Perzik dessert met amandel
Citroen cake met matcha mousse en honing-tijm ijs

Extra’s

Huisgemaakte friet met truffelmayonaise 3,75
Assortiment Hollandse kazen als extra gang 10,50 i.p.v dessert 3,50 extra
Internationaal kaas plateau 14,50 i.p.v dessert 7,50 extra